AVE.IK

inspiratie in educatie

Creatie

En nú: Montessori!

In En nú: Montessori! worden ervaringen uit het onderwijs van alledag samengebracht met moderne inzichten. We leggen de verbinding met de visie van Maria Montessori. Dat is de montessoristijl die ons visie, inspiratie en houvast biedt.

Natuurlijk is er alle ruimte voor eigen invulling. We dagen je uit om kleur te bekennen. Eigenheid, structuur, inspiratie, leer-kracht en vertrouwen, zijn woorden die steeds terugkomen in ons verhaal. We helpen het kind op te groeien tot een verantwoordelijk mens, dat zijn leven leeft in samenhang met de ander.

In En nú: Montessori! worden ervaringen uit het onderwijs van alledag samengebracht met moderne inzichten. We leggen de verbinding met de visie van Maria Montessori. Dat is de montessoristijl die ons visie, inspiratie en houvast biedt. Natuurlijk is er alle ruimte voor eigen invulling. We dagen je uit om kleur te bekennen. Eigenheid, structuur, inspiratie, leer-kracht en vertrouwen, zijn woorden die steeds terugkomen in ons verhaal. We helpen het kind op te groeien tot een verantwoordelijk mens, dat zijn leven leeft in samenhang met de ander.

Wil je alvast een stukje lezen? Klik dan hier: Voorproef

 

Bestellen

1420535_12983_binnenwerk

En nú: Montessori!

 25.47

Het boek En nú: Montessori! bestel je in onze webwinkel. Je krijgt het boek thuisgestuurd, wij nemen de verzendkosten voor onze rekening. We zorgen voor een snelle levering en zijn daarna erg benieuwd naar je reactie.

Taal: doen!

Met Taal: doen! nodigen we kinderen van 6 t/m 12 jaar uit om actief, vlot en gevarieerd met taal aan het werk te gaan. Karakteristiek voor Taal: doen! is het beleven, begrijpen en beheersen. De taallijn doet bij kinderen beroep op zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, samenwerken en creatief en analytisch denken. Het materiaal is flexibel in te zetten en geschikt voor diverse groeperingsvormen. De inhoud is geschreven vanuit vijf kernen, die onderling sterk met elkaar samenhangen, want taal is overal!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@taal-doen.nl

TaalDoen_logo_zonderschaduw_transparant

 

 

 

Exploring English

Met Exploring English nodigen we kinderen van 4 t/m 12 jaar uit om actief, met plezier en gevarieerd aan het werk te gaan. Drie auteurs hebben gewerkt aan teacher cards, explorations, word- en picture boxes onder begeleiding van professionals en native speakers.
Het materiaal zal in het najaar van 2017 op de markt verschijnen.

Zie ook: www.exploring-english.nl