AVE.IK

inspiratie in educatie

Boeken

Altijd en Overal Montessori

Nieuw: ons boek voor pedagogisch medewerkers in de kinderopvang. Ook geïnteresseerde ouders zullen hiervan genieten. Want wil je kinderen opvoeden tot onafhankelijke volwassenen? Dan kun je niet om de montessoristijl heen. Dit boek neemt je aan de hand zodat jij kennis kunt maken met de ideeën achter de pedagogische visie van Maria Montessori. In het boek vind je naast antwoorden op je waarom-vragen ook veel voorbeeldsituaties en afbeeldingen.
We waarschuwen je alvast: na het lezen van dit boek ga je anders naar kinderen kijken. Je gaat zelfs anders naar jezelf kijken.

Bestellen

Altijd en Overal Montessori

 30.00

Het boek Altijd en Overal Montessori bestel je in onze webwinkel. Je krijgt het boek thuisgestuurd, wij nemen de verzendkosten voor onze rekening. We zorgen voor een snelle levering en zijn daarna erg benieuwd naar je reactie.

Categorie:

Ik ben Maria Montessori

Bertje Fonts van Engelen schreef een prachtig verhaal over het leven van Maria Montessori. En we wilden dat veel kinderen hiervan zouden kunnen genieten. AVE.IK besloot er een boekje van te maken. Kinderen van de Almelose montessorischool maakten er kleurige tekeningen bij. Kinderen uit de bovenbouw en eind middenbouw kunnen het verhaal zelf lezen. Natuurlijk kun jij het ook gewoon lekker voorlezen. November 2017 presenteerden we haar boek in Den Haag bij het congres van Montessori Europe en tijdens het 100jarig bestaan van de NMV.

 

Bestellen

Ik ben Maria Montessori

 17.00

Het boek Ik ben Maria Montessori bestel je in onze webwinkel. Je krijgt het boek thuisgestuurd, wij nemen de verzendkosten voor onze rekening. We zorgen voor een snelle levering en zijn daarna erg benieuwd naar je reactie.

Categorie:

En nú: Montessori!

In En nú: Montessori! worden ervaringen uit het onderwijs van alledag samengebracht met moderne inzichten. We leggen de verbinding met de visie van Maria Montessori. Dat is de montessoristijl die ons visie, inspiratie en houvast biedt. Natuurlijk is er alle ruimte voor eigen invulling. We dagen je uit om kleur te bekennen. Eigenheid, structuur, inspiratie, leer-kracht en vertrouwen, zijn woorden die steeds terugkomen in ons verhaal. We helpen het kind op te groeien tot een verantwoordelijk mens, dat zijn leven leeft in samenhang met de ander. In En nú: Montessori! worden ervaringen uit het onderwijs van alledag samengebracht met moderne inzichten. We leggen de verbinding met de visie van Maria Montessori. Dat is de montessoristijl die ons visie, inspiratie en houvast biedt. Natuurlijk is er alle ruimte voor eigen invulling. We dagen je uit om kleur te bekennen. Eigenheid, structuur, inspiratie, leer-kracht en vertrouwen, zijn woorden die steeds terugkomen in ons verhaal. We helpen het kind op te groeien tot een verantwoordelijk mens, dat zijn leven leeft in samenhang met de ander. Wil je alvast een stukje lezen? Klik dan hier: Voorproef

Bestellen

En nú: Montessori!

 30.00

Het boek En nú: Montessori! bestel je in onze webwinkel. Je krijgt het boek thuisgestuurd, wij nemen de verzendkosten voor onze rekening. We zorgen voor een snelle levering en zijn daarna erg benieuwd naar je reactie.

Categorie: