Reviews

AVE.IK staat niet stil, we blijven ons vernieuwen

Wat we horen.

Deze specialist is een topper, enorm waardevol bij de ontwikkeling van ons MKC.

Je hebt ons team echt ‘aan’gekregen. Ze zijn direct aan de slag gegaan met jouw concrete tips. Heel veel dank!

Dankjewel dat je telkens benoemt dat we opvoeden tot kritische wereldburgers. Dit helpt ons niet steeds in de valkuil van slechts cognitieve opbrengsten te trappen.

De dag vloeide en spetterde. Ik heb met open mond geluisterd en genoten. In de presentaties hoorde en zag je bij iedere deelnemer hoeveel indruk de bijeenkomsten en groepsbezoeken van AVE.IK hadden gemaakt. Hoeveel inspiratie dit hen had gegeven om zich werkelijk te verdiepen in het gedachtegoed van Maria Montessori èn dit ook met vallen en opstaan toe te passen in hun klas.

Wat een prachtige locaties kiezen jullie. Deze helpen me om uit te zoomen en de montessorivisie te doorleven en begrijpen.

Wat een ontdekking. Ik ben niet de enige die met vraagtekens zit. Ik dacht even dat ik het de afgelopen jaren allemaal niet goed had gedaan. Deze inzichten helpen me te begrijpen.

Wat jij zou kunnen zeggen.

Heerlijk om zo ondergedompeld te worden in een tweedaagse. Even geen waan van de dag. Ik kan de school en thuis even helemaal loslaten.

Wat een kennis en ervaring bij de opleiders. Zij inspireren me om stappen te zetten. Deze verdiepende studie ging ik iedereen in het montessorionderwijs.

Ik voel me als een spons. Ik wil alles weten, alles onthouden. Ik zit alleen maar te schrijven. Hier kan ik weer een heel weekend op broeden.